MLS Football Jersey

Getafe søker samtaler med Man Utd om Greenwood

0

Getafe ønsker å forlenge låneavtalen med Billige Manchester United fotballdrakter barn Mason Greenwood for neste sesong, ifølge media. Greenwoods nåværende låneavtale går ut i sommer, og Getafe vil motta 20 prosent av inntektene fra et eventuelt salg, men det er ennå ikke klart om United vil ha Greenwood tilbake.

Den nye deleieren Sir Jim Ratcliffe utelukker ikke at Greenwood vender tilbake til Old Trafford til sommeren, og sier at de “må ta en avgjørelse”. Samtidig har Getafe-president Angel Torres sagt offentlig at Greenwood er “gal” etter å bli i Getafe neste sesong.

Billige Manchester United fotballdrakter barn
Getafe søker samtaler med Man Utd om Greenwood

Getafe vil angivelig presse Ratcliffe til å ta denne avgjørelsen, ettersom de er klare til å diskutere en forlengelse av Ratcliffes lån på arenaen. Selv om de er åpne for en permanent kontrakt, mener de at en ny låneavtale vil være enklere for alle parter.

22-åringen har de siste månedene blitt koblet til Barcelona, Billige Atletico Madrid fotballdrakter og Lazio, med en prislapp på 40 millioner euro, men ingen av disse rapportene har blitt bekreftet. Så langt denne sesongen står han med 7 mål og 5 målgivende pasninger på 25 kamper, og har dermed bidratt til en knapp tredjedel av Getafes mål i år.

[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey