MLS Football Jersey

Walker kehuu tuomarin “sitkeyttä”, kun hän ei tuominnut rangaistusta Anfieldillä

0

Manchester Cityn puolustaja Halvat Kyle Walker jalkapallopaidat on kehunut erotuomari Michael Oliverin “luonnetta” siitä, ettei hän antanut Liverpoolille myöhäistä rangaistusta sunnuntain 1-1-tasapelissä.

Cityn laitahyökkääjä Jérémy Doku potkaisi Halvat Alexis Mac Allister Naisten jalkapallopaidat rintaan palloa tyhjentäessään ottelun 99. minuutilla, mutta kenttätoimitsijat tai VAR eivät antaneet rangaistusta, mikä sai Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin sanomaan, että “se oli 100-prosenttisesti rangaistus”, ja kyseenalaistamaan, mitä videotoimitsija Stuart Attwell “söi lounaaksi”.
Walker kuitenkin kehui Oliveria siitä, ettei ympäristö tai olosuhteet vaikuttaneet häneen.

Walker kehuu tuomarin “sitkeyttä”, kun hän ei tuominnut rangaistusta Anfieldillä

“Minusta tuntuu, että tuomari tuomitsi sen todella, todella hyvin.

“Minusta tuntuu, että kun Anfield ja yleisö ovat hänen takanaan, hän olisi voinut murentua. Mutta se osoittaa hänen kokemuksensa, se osoittaa hänen luonteensa ja siksi häntä pidetään luultavasti yhtenä parhaista erotuomareista tässä maassa ja maailmassa tällä hetkellä.”
Walker jatkoi keskustelua Valioliigan tittelikilpailusta, jossa City on kolmantena vain pisteen päässä Liverpoolista ja kärkijoukkue Arsenalista.

“En usko, että kenelläkään on etulyöntiasemaa. Olemme siinä missä olemme”, hän sanoi. “Meillä on vaikeita pelejä, kuten muillakin, meillä kaikilla on vaikeita pelejä.

“Sanoin pojille pukuhuoneessa [ennen Liverpoolin pelaamista], että tämä peli ei määrittele kauttamme – se on iso askel oikeaan suuntaan kohti kauden lopun lopullista tavoitetta, mutta se ei määrittele kauttamme.

“Tunnemme Valioliigan, olemme olleet täällä monta, monta vuotta, ja olemme nähneet paljon käänteitä, ylä- ja alamäkiä.

“Joten on paljon jalkapalloa pelattavana, kuten sanoit, on 10 suurta tärkeää peliä pelattavana, ja toivottavasti Halvat Manchester City lasten jalkapallopaidat menemme ja teemme sen suuren neljän peräkkäisen pelin, jota kukaan ei ole koskaan tehnyt.”

[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey